Refredadors d’aigua: avantatges i configuració

Els refredadors d’aigua són equips que, instal·lats en fàbriques i empreses de tots els sectors, milloren la productivitat. Aquests water chillers (el nom en anglès) contribueixen a maximitzar la rendibilitat del teu negoci. Descobreix què són i els seus avantatges.

T’estàs plantejant un canvi en la teva empresa que et pugui permetre augmentar-ne la rendibilitat? Instal·lar un refredador d’aigua industrial pot ser una excel·lent opció.

Què són elsrefredadors d’aigua  

De fet, són sistemes tèrmics amb una configuració molt compacta que permeten una senzilla incorporació a negocis i fàbriques de tots els sectors. La seva tecnologia es basa principalment en estructures d’intercanviadors de calor, per tant són mòduls poc complexos, resistents i duradors. Com a components perifèrics, aquests equips de refrigeració necessiten simplement una estructura de canonades, vàlvules de control i bomba de circulació, principalment.

Posa’t en mans d’una empresa de sistemes tèrmics en la que puguis confiar. L’expertesa d’aquests professionals realitzaran la instal·lació ràpidament i amb totes les garanties.

Les seves aplicacions en la indústria

Aquests mòduls refrigeradors, anomenats, també, water chillers es poden instal·lar en tots els circuits industrials, d’agricultura, ramaderia, tecnològics o sanitaris:  

  • En forns i fleques de pa  
  • Fàbriques de peces de metall 
  • Producció de components de plàstic 
  • Centres d’equipació informàtica industrial 
  • Granges ramaderes 
  • Hivernacles 
  • Cuines de restauració 
  • Empreses sector químic 
  • Magatzems de manipulació d’aliments 

Avantatges dels refredadors d’aigua 

Com hem apuntat abans, els refredadors d’aigua són un element d’estalvi molt important dins del procés de producció industrial. A més, ens trobemen ple canvi de model energètic, avançant en l’Agenda 2030: cal que tinguis en compte les exigències de les normatives que ja s’estan implementant. 

Allarguen la vidaútil de la maquinària productora

Efectivament, contribueixen a escurçar el temps de refredament de maquinària de tots els sectors: aquests processos de fabricació sovint tenen un ritme continuat, enèrgic. Si és el cas de la teva empresa, sabràs que un escalfament de la maquinària no és desitjable donat el risc d’avaria que això comporta. 

Optimitzen el temps d’espera per la manipulació del producte

Les peces fabricades solen sortir a temperatura alta d’una cadena de producció. Si és el cas dels teus productes, l’equip refredador d’aigua farà possible que el temps d’espera per a la seva manipulació sigui molt més curt. Un estalvi de temps que augmentarà la productivitat i en conseqüència la rendibilitat de la teva fàbrica. 

Equips preparats per funcionar amb renovables 

És del tot recomanable implementar en el teu negoci mesures per assolir els objectius d’eficiència Agenda 2030, veuràs que els refredadors d’aigua són equips absolutament compatibles i complementaris. En aquest sentit, destacar que els intercanviadors de calor que incorporen aquests sistemes tèrmics, s’utilitzenmolt sovint en les renovables. El nostre suggeriment? La instal·lació d’un sistema solar tèrmic: un recurs energètic net i econòmic, perfecte per preparar el canvi de model. Seria un avenç importantíssim i un gran estalvi futur, en el teu negoci. 

Des de Grau Sistemes Tèrmics volem recomanar-te la instal·lació d’un dels nostres refrigeradors d’aigua, per potenciar la productivitat del teu negoci. Tenim l’equip perfecte per a les teves necessitats. Estem a Olot, vine a veure’ns!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt