DISSENY DE LA INSTAL·LACIÓ

Disseny de la instal·lació de climatització

Si estàs construint una casa o reformant el teu pis a la Garrotxa i tens dubtes sobre com climatitzar-lo, et proporcionem assessorament en el disseny de les instal·lacions de climatització.

A més, podem realitzar el càlcul de potències i prendre les mesures necessàries per ajustar les instal·lacions de climatització a les dimensions i necessitats de l’espai.

El nostre equip de professionals realitza el disseny de les instal·lacions de climatització tant per a habitatges com per a empreses, seguint sempre el criteri de màxima eficiència energètica, emissions mínimes de CO₂ i rendibilitat econòmica del sistema.

Com a especialistes en energies renovables, a GRAU ST podem incorporar fonts com la solar fotovoltaica, solar tèrmica, geotèrmia, biomassa, aerotèrmia, etc., en el disseny de les teves instal·lacions de climatització.

Les instal·lacions de climatització, siguin en habitatges particulars o en locals d’empreses a la Garrotxa, sovint impliquen un consum energètic elevat per aconseguir el confort tèrmic desitjat. Per això, és crucial que el seu disseny prevegi mesures per augmentar la seva eficiència energètica, així com la incorporació de fonts d’energia renovables.

Un bon disseny de les instal·lacions de climatització dimensionarà adequadament la potència del sistema en funció del volum d’aire i les característiques de l’edifici, incloent-hi l’orientació, les obertures i els horaris d’ús habituals. En funció de l’estudi previ de necessitats i característiques de l’espai, es determinarà el tractament tèrmic adequat i els elements que conformaran les instal·lacions, com ara unitats centrals i exteriors, elements de ventilació, retorn d’aire, splits, conductes de ventilació, entre altres.

ESTUDIEM LES POSSIBILITATS

Ens reunim per estudiar i veure les possibilitats de la instal·lació

DISSENYEM LA INSTAL·LACIÓ

Dissenyem una instal·lació adaptada a les possibilitats de cada habitatge o empresa

PRESENTEM LA MILLOR SOLUCIÓ

Et presentarem un disseny personalitzat i donant la millor solució creada pel nostre equip tècnic

Com el nostre equip tècnic ET pot ajudar

Desplaça cap amunt