Instal·lació d'aire condicionat

Quan es vol fer la instal·lació d’aire condicionat en un entorn domèstic o comercial es pot optar per diferents sistemes existents al mercat, que inclouen una unitat central i exteriors, elements de ventilació, de retorn de l’aire, splits, conductes de ventilació, desguàs de condensació…

L’estudi previ ens indicarà la potència frigorífica necessària de la instal·lació d’aire condicionat per absorbir la calor de l’habitatge o local. L’eficiència energètica de l’aparell escollit marcarà el consum de la nostra instal·lació.

Al mercat hi ha diferents marques d’aparells d’aire condicionat que ofereixen una àmplia varietat de models i prestacions que van molt més enllà de la simple refrigeració de l’aire. La majoria d’elles inclouen també la funció d’escalfador d’aire, deshumidificador, ventilador, purificador d’aire, ionitzador, etc.

A Grau Sistemes Tèrmics disposem d’una àmplia experiència en la instal·lació d’aires condicionats i us podem assessorar i oferir-vos un servei ajustat a les seves necessitats.

Refredadors d'aigua

Comercial

Domèstic

El nostre equip tècnic us pot ajudar

Scroll to Top