AIRE CONDICIONAT

Instal·lació d'aire condicionat

Quan es tracta de fer la instal·lació d’aire condicionat en un entorn domèstic o comercial, és essencial tenir en compte les diferents opcions disponibles al mercat. Això pot incloure una àmplia gamma de sistemes, com ara unitats centrals i exteriors, elements de ventilació, conductes d’aire, desguàs de condensació i més.

L’estudi inicial és crucial per determinar la potència frigorífica necessària de la instal·lació d’aire condicionat, garantint que sigui capaç d’absorbir la calor de l’espai de manera eficient. A més, l’eficiència energètica de l’aparell seleccionat és un factor clau que impactarà en el consum energètic de tota la instal·lació.

En el mercat actual, hi ha una gran varietat de marques i models d’aparells d’aire condicionat, cada un amb les seves característiques i prestacions úniques. A part de la refrigeració de l’aire, molts d’aquests aparells ofereixen funcions addicionals com ara escalfament, deshumidificació, ventilació, purificació d’aire i ionització.

A Grau Sistemes Tèrmics, tenim una àmplia experiència en la instal·lació d’aires condicionats. Estem aquí per assessorar-vos i proporcionar-vos un servei personalitzat adaptat a les vostres necessitats específiques. Si busqueu una solució d’aire condicionat fiable i eficient, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Refredadors d'aigua

Comercial

Domèstic

Com el nostre equip tècnic ET pot ajudar

Desplaça cap amunt