ENERGIES RENOVABLES

Energies renovables

Quan es tracta de recórrer a les energies renovables a la Garrotxa per a les necessitats energètiques del vostre llar o empresa, és crucial tenir en compte les diferents opcions disponibles al mercat.

A Grau Sistemes Tèrmics, som especialistes en l’instal·lació de sistemes d’energies renovables que ofereixen una alternativa sostenible i eficient per al vostre consum energètic.

Des de la solar fotovoltaica i la solar tèrmica fins a la geotèrmia, la biomassa i l’aerotèrmia, disposem d’una àmplia gamma de solucions adaptades a les vostres necessitats específiques a la Garrotxa. El nostre equip d’experts us assessorarà per trobar la millor opció que compleixi els vostres objectius d’estalvi energètic i reducció d’emissions de CO2.
Amb un sistema optimitzat d’energies renovables a la Garrotxa, no només reduïu la vostra empremta de carboni, sinó que també podeu gaudir d’estalvis significatius a llarg termini. A més, aporteu el vostre granet de sorra per preservar el medi ambient i crear un futur més sostenible per a les generacions futures.

Confieu en Grau Sistemes Tèrmics per a la instal·lació dels vostres sistemes d’energies renovables a la Garrotxa. Estem compromesos a proporcionar-vos solucions d’alta qualitat que us permetin fer la transició cap a una energia més neta i eficient.

Atlàntic Ibèrica

Waterkotte

GEOTÈRMIA: EcoTouch Ai1 Geo / Gamma de potències 6-14 kW.

Aquest sistema de bomba de calor proporciona la solució completa ideal per habitatges unifamiliars. A l’hivern la EcoTouch Ai1 Geo assegura calefacció, a l’estiu refredament i aigua calenta durant tot l’any. Aprofita l’energia tèrmica de la terra. La pantalla tàctil amb l’intuitiu software Easy-Con permet un fàcil control. L’innovador amortiguador de vibracions redueix el soroll de funcionament mínim. Amb valors de COP fins a 5.1, la Ai1 és una de les bombes de calor més econòmiques de tot el món. La Ai1 s’integra perfectament en el seu concepte de vida amb un disseny premiat i unes mínimes dimensions externes.

AEROTÈRMIA: EcoTouch Ai1 Air / Gamma de potències 6-14 kW.

La nova EcoTouch Ai1 utilitza l’aire com a font de calor. El sistema ofereix una solució completa amb un disseny split per requisits baixos de potència. La nova unitat exterior de desenvolupament és extremadament econòmica. El rendiment de compresor s’adapta perfectament a la demanda de calor per mitjà de la teconologia Inverter. Per tant, s’aconsegueixen en tot moment factors de rendiment òptim i baixos costos d’operació. La unitat exterior mostra un disseny innovador que compleix amb les demandes estètiques, així com aquelles per la prevenció d’accidents i seguretat pels nens. L’emissió de soroll extremadament baixa és excepcional. La carcassa és particularment robusta i està dissenyada per suportar condicions climàtiques adverses.

Geotermia IDM

Attack (calderes de llenya i pèlet)

Calderes de pèl·let

Una solució íntegra d’elevada eficiència, les calderes de pèl·let Enertres són una solució confortable i eficient, aplicable tant en noves instal·lacions com per substituir les ja existents.

Les calderes realitzen una combustió intel·ligent, amb baixes emissions i alta eficiència.

Estufes de pèlet

Fotovoltaica

Energia solar tèrmica

Com el nostre equip tècnic ET pot ajudar

Desplaça cap amunt