Energies renovables

Instal·lació d'energia
geotérmica i aerotèrmia

Atlàntic ibèrica:

Waterkotte:

Geotèrmia IDM:

Instal·lació de Biomassa

Attack (calderes de llenya i pel·let):

Calderes de pel·let:

Estufes de pel·let:

Instal·lacions
d'energia solar

Fotovoltaica:

Energia solar tèrmica:

Atlàntic Ibèrica

Waterkotte

GEOTÈRMIA: EcoTouch Ai1 Geo / Gamma de potències 6-14 kW.

Aquest sistema de bomba de calor proporciona la solució completa ideal per habitatges unifamiliars. A l’hivern la EcoTouch Ai1 Geo assegura calefacció, a l’estiu refredament i aigua calenta durant tot l’any. Aprofita l’energia tèrmica de la terra. La pantalla tàctil amb l’intuitiu software Easy-Con permet un fàcil control. L’innovador amortiguador de vibracions redueix el soroll de funcionament mínim. Amb valors de COP fins a 5.1, la Ai1 és una de les bombes de calor més econòmiques de tot el món. La Ai1 s’integra perfectament en el seu concepte de vida amb un disseny premiat i unes mínimes dimensions externes.

AEROTÈRMIA: EcoTouch Ai1 Air / Gamma de potències 6-14 kW.

La nova EcoTouch Ai1 utilitza l’aire com a font de calor. El sistema ofereix una solució completa amb un disseny split per requisits baixos de potència. La nova unitat exterior de desenvolupament és extremadament econòmica. El rendiment de compresor s’adapta perfectament a la demanda de calor per mitjà de la teconologia Inverter. Per tant, s’aconsegueixen en tot moment factors de rendiment òptim i baixos costos d’operació. La unitat exterior mostra un disseny innovador que compleix amb les demandes estètiques, així com aquelles per la prevenció d’accidents i seguretat pels nens. L’emissió de soroll extremadament baixa és excepcional. La carcassa és particularment robusta i està dissenyada per suportar condicions climàtiques adverses.

Geotermia IDM

Attack (calderes de llenya i pel·let)

Calderes de pel·let

Una solució íntegra d’ elevada eficiència, le0s calderes de pellet Enertres són una solució comfortable i eficient, aplicable tant en noves instal·lacions com per substituïr les ja existents.

Les calderes realizen una combustió inte·lligent, amb baixes emissions i alta eficiència.

Estufes de pel·let

Fotovoltaica

Energia solar tèrmica

El nostre equip tècnic us pot ajudar

Scroll to Top