Control de temperatura i humitat

El control de temperatura i humitat és imprescindible perquè el sistema de climatització funcioni adequadament. La combinació de sensors, programadors i termòstats permeten la regulació dels diferents paràmetres que permeten el control del clima.

Els sensors d’humitat i temperatura, situats estratègicament, són un element imprescindible perquè la unitat de control pugui ajustar el nivell de refrigeració o calefacció, la intensitat de sortida de l’aire, el grau d’humitat, etc.

El termòstat és la part central del control de temperatura i humitat, mitjançant la regulació de les calderes de gas o gasoil, terra radiant, calefacció elèctrica i els sistemes de zonificació. Avui dia la majoria d’ells són digitals i programables, i alguns d’ells també són sense fil i permeten la seva connexió a Internet.

També hi ha termòstats que s’integren en sistemes domòtics, que permeten l’ajust de molts altres paràmetres de la casa.

A Grau Sistemes Tèrmics disposem d’una àmplia experiència en sistemes de control de temperatura i humitat, i també som especialistes en termòstats Honeywell i sistemes de control clima i domòtica Loxone.

Radiadors de baix consum Jaga

Low-H2O = poca aigua. Low-H2O significa literalment “poca H2O” o “poca aigua”. Un nom justificat. El radiador Low-H2O només té una dècima part del contingut d’ aigua d’un radiador convencional. De mitja, 2 litres en comptes de 20, per radiador. Poca aigua = més ràpid. Poca aigua l’escalfes de seguida, el radiador també. El radiador Low-H2O no té panells pesats que primer s’hagin d’escalfar abans d’ emetre. El que té és un super intercanviador modern de calor de coure i alumini. Així transmet immediatament l’energia a l’ambient. Sense esperar. Amb això, vostè sentirà el confortable calor molt abans. El de menor contingut d’ aigua .El de menor pes. Més ràpid = més confort Una llar que està sempre a la temperatura ideal, en totes parts. Sense racons freds. On els seus fills corren el risc de cremar-se amb els radiadors…Aquesta és una llar amb el confort de la calor Low-H2O!Equilibri perfecte de la temperatura, major distribució de la calor, baixa temperatura de contacte, més ràpid = menys consum. Un estudi científic realitzat a Watford, Regne Unit, va mostrar que els radiadors Low-H2O consumeixen molt menys. L’estalvi d’energia arriba mínim al 12%*. Per què els radiadors Low-H2O consumeixen menys? Perquè reaccionen molt més ràpid davant la necessitat de calor. Però també reaccionen quan no es necessita més calor.Escalfen més ràpidFrenen més ràpidSuper poderós ja que també amb baixes temperatures d’ impulsió.

Sistemes de calefacció

Hi ha diferents sistemes de calefacció en el mercat, i a Grau Sistemes Tèrmics disposem d’ells, ja siguin per a espais domèstics o locals d’empresa.

Els nostres especialistes us poden assessorar sobre els diferents sistemes de calefacció eficient, així com els sistemes de calefacció central o calefacció per caldera i radiadors.

Els nostres sistemes de calefacció poden incorporar diferents elements com calderes murals de gas o gasoil, radiadors eficients, terra radiant, generadors d’aire calent, etc.

Treballem amb diferents marques líders en el mercat, com calderes Wolf i calderes Radiant.

Grups de presió

Generador d'aire calent

Calderes de gasoil

Calderes murals wolf

Calderes murals radiant

Terra radiant

El nostre equip tècnic us pot ajudar

Grups de presió

Generadors d'aire calent

Calderes de gasoil

Calderes murals wolf

CALDERA WOLF CGB-2K

Les noves calderes murals a gas CGB-2(k) de WOLF són dignes successores de les sèries anteriors, amb potències de 20 o 24 kW, són la solució ideal per una gran varietat d’edificis i instal•lacions.

El que fa aquesta sèrie tant especial es el control adaptatiu de la combustió, que s’ajusta automàticament a la qualitat del gas. També destaca per un baix consum d’energia en stand-by, per el seu alt rendiment i per una combustió extremadament neta.

Possibilitat d’equipar-les amb sistema de control intuïtiu integrable en caldera o en interior d’edificis com a sonda ambient.

CALDERA WOLF CGB-2K

Les calderes CGB-(K) de WOLF són calderes que modulen en aire i gas, cosa que les fa més eficients, reduint el consum segons les necessitats.

Senzillesa i rendiment marquen les característiques de la gama de calderes murals de condensació Wolf.

Gràcies a les seves dimensions i tipus de construcció, són equips amb un manteniment molt senzill (manteniment des del frontal) el que fa que sigui possible la seva instal•lació en armaris de cuina i que el cost de manteniment i revisions sigui molt reduït.
Les calderes de condensació a gas CGB-(K) es troben disponibles com:
Caldera mixta CGB-K: desde 5,6 fins a 40 kW
Caldera sols calefacció CGB: desde 3,1 fins a 100 kW

CALDERA WOLF MGK

Les calderes MGK de WOLF es distribueixen en 5 tamanys i oscil·len amb una potencia regulada modular-ment de 23 fins a 294kw. Una combustió amb una mínima emissió de contaminants i un intercanviador de calor d’alt rendiment fabricat en una sòlida aleació de silici i alumini aconsegueixen una llarga vida útil amb una alta eficàcia normalitzada. Gràcies a la seva reduïda i compacta construcció, sense necessitat d’espai lliure a la part del darrera i del costat esquerra, les calderes de la sèrie MGK es poden muntar senzillament i es poden col·locar directament a la paret. S’hi ha posat molta atenció a la fàcil manipulació i manteniment. Totes les connexions es realitzen per la part superior i es poden manipular tots els components per la part davantera. La regulació està cablejada totalment i es poden aplicar per les més variades exigències de qualsevol calefacció.

WOLF dóna 5 anys de garantia al cos de caldera i 2 anys en el components mòbils i elèctrics.

CALDERA WOLF COB

Caldera de condensació a gasoil en acer Wolf Comfort Line COB y COB-TS,disponible en 15, 20, 29 i 40 kW en 2 etapes. Amb cremador de gasoil incorporat de flama blava per funcionament atmosfèric o estanc. Combustió amb reduïdes emissions contaminants i un rendiment estacional de fins al 105%. Sortida de fums en polipropilè i distintiu “Angel Azul”.

Possibilitat d’adaptar regulació climàtica insertada en caldera o en interior de l’edifici com sonda ambient. 

Calderes murals radiants

CALDERA MURAL RADIANT COMFORT-TECH RKR

La sèrie comfort-tech RKR, es la gama de calderes instantànies murals Radiant. Disponibles en 3 potències 24, 28 e 34 kW pensades per optimitzar el confort domèstic evitant inútils consums. Diseny cautivant, panell de control ergonòmic amb retro il·luminació blava amb gestió de les funcions completament integrada. Un producte totalment renovat per l’ exterior i interior que uneix la fiabilitat Radiant a una electrònica innovadora per a controlar totes les funcions directament de la caldera i obtenir les màximes prestacions.

CALDERA MURAL RADIANT R2K COMBI-TECH 24/28/34 kw

La sèrie COMBI-TECH R2K , és la gamma de calderes murals instantànies de paret Radiant. Novetat presentada a la Fira MCE 2014, ofereix al mercat importants innovacions. L’ intercanviador de condensació produït a Radiant el qual ofrereix alts rendimiets tant en calefacció com en la producció d’ ACS.

Serpentins amb àmplies seccions Ø 28, composats en monotub d’ acer INOX, per reduïr substancialmente la possibilitat d’ obstrucció i facilitar el mantenimient.

CALDERA MURAL RADIANT RKA/100

Calderas de condensación con acumulación en la versión de pie en potencias de 13 , 24 , 28 y 34 kW , equipado con intercambiador primario mono térmico y cámara de combustión de material compuesto reforzado con paredes en acero inoxidable con puerta frío para un mejor aislamiento térmico , equipado con duopass system que proporciona prestaciones excelentes de ACS a pesar del pequeño tamaño del acumulador de 100 lts, fabricado en acero inoxidable. Tarjeta electrónica digitech CS con múltiples funcionalidades. Alta eficiencia : 4 estrellas en calefacción y 3 estrellas con ACS. 

CALDERA MURAL RADIANT R2K DUAL-TECH

Calderas de condensación R2K DUAL-TECH de RADIANT con acumulador para el A.C.S. de 20 l. Con intercambiador de calor de acero inoxidable 100% fabricado por RADIANT en potencias de 24, 28 y 34 kW. Equipado con el nuevo sistema de doble tecnología: la evolución tecnológica de duopass. Rendimiento excelente a pesar del pequeño tamaño del acumulador de agua de 20 litros, de acero inoxidable, una mayor eficiencia y un menor consumo de combustible.

CALDERA MURAL RADIANT RK55

Caldera de condensación RK55 de RADIANT solo calefacción de alta potencia, 55 kW, con sistema Comfort-tech y Power-tech. Válido para todas las calderas de la serie. 

El intercambiador está fabricado de material compuesto reforzado con paredes de acero INOX con puerta fría para un mejor aislamiento térmico. Con tarjeta electrónica Digitech CS, pequeño tamaño y facilidad de acceso para facilitar el mantenimiento.

Terra radiant

Sistema DIFUTEC®: Màxima eficiència energètica

Panell DIFUTEC® + Tub Multicapa ALB: EL SISTEMA LÍDER EN RENDIMIENT CUMPLEIX 10 ANYS

Combinant panell per terra radiant DIFUTEC®, junt amb Tub Multicapa ALB per terra radiant, aconseguim la unió perfecta, líder en rendimient del mercat.
Les característiques físico-químiques d’aquests components i les proves de laboratori realitzades, avalen aquesta combinació, enfortint cada dia més la seva capacitat.
Panell DIFUTEC®

La capacitat de difusió i conductivitat que proporciona la làmina d’alumini al panell, permet aconseguir una distribució més homogènia de la calor a la llosa de morter. Amb aquest sistema també aconseguim que el tub tingui una major àrea d’intercanvi, millorem la transmissió de calor entre fluid i morter.
Tub multicapa ALB: 

  • Combina l’elasticitat i neutralitat química del plàstic, amb la impermeabilitat a l’oxigen del metall: Tub durader i totalment estanc.
  • Capa intermitja d’alumini: Afavoreix la conductivitat tèrmica del tub, facilitant la transmissió de la calor del fluid cap a la llosa de morter.

Característiques del SISTEMA DIFUTEC®

  • Major eficiència energètica: Avalat amb assajos experimentals, els resultats obtinguts constaten que s’obté una major KH en el Sistema DIFUTEC® vs els sistemes tradicionals: Treballant a una menor temperatura d’ impulsió, s’obté un major fluxe de calor irradiat pel sistema, major eficiència del Sistema DIFUTEC® respecte als tradicionals.
  • Òptimes característiques mecàniques: molt superior a sistemes tradicionals.
  • Facilitat i comoditat a la instal·lació: major resistència, menys incidències.
  • Sistema garantitzat: Certificació AENOR i garantia ALB.

Avantatges del SISTEMA DIFUTEC®

El nostre equip tècnic us pot ajudar

Scroll to Top