Quins dispositius estan automatitzats amb la domòtica?

La domòtica és la tecnologia que permet automatitzar moltes funcions de la teva llar: el control de la temperatura, la il·luminació o les alarmes. El seu objectiu és, bàsicament, proporcionar confort, seguretat i estalvi. Coneix com funciona i què pots fer tenir aquests avantatges a la teva llar.

Cada vegada més famílies es plantegen domotitzar la seva llar, i segur que tu et preguntes si és molt complicat posar en marxa aquesta tecnologia a casa. És més fàcil del que penses, especialment si trobes uns professionals que t’aconsellin bé. Et presentem tres interessants propostes de dispositius que aconsegueixen automatitzar el teu habitatge.

Coneix de primera mà què necessites per tenir una llar intel·ligent

Cal que et posis en contacte amb una empresa especialitzada en sistemes d’implementació de domòtica. Tant si és per casa teva o pel teu negoci, la instal·lació de dispositius de domòtica és una tasca senzilla. Només et cal trobar professionals que coneguin bé el sector i que puguin projectar un treball amb garanties. Aquests experts podran proposar-te diversos dispositius per convertir la teva llar en una casa automatitzada.

Alexa d’Amazon

Alexa és un dispositiu que permet fer connexions sense cablejat perquè funciona amb el Wi-Fi o el Bluetooth. En aquests moments representa un dels líders del mercat gràcies a la seva compatibilitat amb molts dels aparells i altres dispositius domèstics com ara endolls, aires condicionats, sistemes tèrmics, estors, etc. De fet permet la connexió amb la major part d’elements i aparells funcionals que incorporin aplicació pel seu control.

Google Home

Un altre dels dispositius amb el que pots comptar si vols convertir la teva llar en un habitatge domòtic: Google home.

Amb aquest dispositiu connectat als diversos aparells i altres elements domèstics com calefacció, microones o rec automàtic podràs aconseguir un control molt integral de les funcionalitats diàries a casa teva. Aquest dispositiu, com els altres es pot controlar i organitzar des d’una tauleta, smartphone o directament des de Google Home.

Valena Next With Netatmo

Et presentem l’equip domòtic Valena Next With Netatmo que pot anar una mica més lluny en l’organització de les funcions domòtiques de casa teva. Aquest és un conjunt de dispositius de domòtica que la firma francesa Legrand ofereix al mercat. Es tracta de diversos mòduls intel·ligents com sensors, endolls, termòstats, sistemes de seguretat per portes, etc. La instal·lació de tots aquests elements fan molt senzilla la connectivitat i per tant amplia les possibilitats. És un sistema domòtic que permet la connexió a nombrosos aparells, per planificar un ampli programa de funcionalitats.

Es pot incorporar un sistema domòtic com els que t’hem mencionat anteriorment: els altaveus intel·ligents de Google o Amazon. Això farà que les possibilitats de control siguin més grans.

Vine a Grau Sistemes Tèrmics i t’assessorem en tot allò que necessitis per tenir una llar domòtica. A les nostres instal·lacions d’Olot Girona trobaràs els dispositius que automatitzen la domòtica per tenir una llar intel·ligent.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt