Puc estalviar si instal·lo un sistema de domòtica?

Estalviar amb un sistema de domòtica és el que et passarà si prens l’encertada decisió d’instal·lar-ne un a casa teva. T’expliquem exactament com es produeix aquest estalvi.

Els equips domòtics per fer de la teva llar una veritable smarthome han vingut per quedar-se i proporcionar confort, seguretat i comoditat. Però no només, ja que si algun avantatge principal té aquesta tecnologia, és que pot comportar un gran estalvi.

Un sistema domòtic permet controlar a distància els subministraments

Això significa que dins des d’un sol dispositiu (ordinador, tauleta, telèfon) tindràs la possibilitat d’organitzar els subministraments: la llum, la climatització, etc.

Per tant podràs en tot moment i de manera remota actuar sobre la posada en marxa i la parada d’aparells electrodomèstics o dels sistemes tèrmics de casa teva. La preocupació per si has deixat la calefacció massa alta o les llums enceses, desapareix completament. Imagina si surts de casa per tot un dia i pots parar l’aire condicionat que has deixat encès… Estalviar amb un sistema de domòtica és un fet incontestable.

Posar la calefacció o l’aire condicionat a la temperatura adequada

La domòtica pot incorporar funcionalitats tan interessants com el control de la temperatura de la teva llar a partir d’un horari preestablert. Amb la instal·lació de diversos termòstats als diferents espais de casa teva, tindràs la possibilitat de programar-los des del dispositiu que vulguis. Ajustant els horaris d’acord amb els usos i les necessitats de casa teva, aconseguiràs confort sense despeses innecessàries. A més, el fet de poder tenir tots els comandaments operatius en un sol punt, facilita molt l’ús eficient dels aparells.

Aquesta personalització et farà estalviar en les factures de la calefacció, o de l’electricitat.

Estalviar amb un sistema de domòtica, en jardins i piscines

Si tens la sort de tenir jardí i piscina et recomanem fervorosament que hi incorporis els seus sistemes de manteniment: sistemes de rec del jardí i de depuració de la piscina.

Pel que fa al jardí, és una excel·lent opció per estalviar aigua, donat que es necessita força quantitat. Amb un sistema domòtic podràs actuar a distància sobre, els horaris de rec. També podràs accionar, per exemple, la seva parada en un dia de pluja.

Amb el sistema de depuració de la piscina pot passar el mateix, en la mesura que decidiràs una determinada programació de treball de la bomba de depuració i en qualsevol moment podràs modificar-la o parar-la directament.

Recopilació de dades i estadístiques per optimitzar el teu consum

Efectivament, estalviar amb un sistema de domòtica també serà possible gràcies al fet que totes les dades es poden consultar. Així que a partir dels usos energètics reals de la teva llar als que podràs accedir en tot moment, podràs saber com millorar. En poc temps la teva família i tu haureu fet una de correcció de possibles usos poc eficients, contribuint al canvi de model energètic.

Comença a guanyar en confort i a estalviar amb els nostres sistemes domòtics. A Grau Sistemes Tèrmics tenim la domòtica perfecta per a tu i farem de la teva llar una veritable smarthome!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt