Es pot instal·lar terra radiant amb parquet? T’ho expliquem

Un terra radiant amb parquet pot ser la solució de confort, caliu i estalvi que estaves buscant per la teva llar. És possible la combinació d’aquests dos elements, per millorar l’eficiència de la calefacció a casa? La resposta és que sí; per conèixer els detalls, llegeix aquest interessant article.

Queda demostrat en diversos estudis tècnics l’eficiència energètica d’un sistema tèrmic com el terra radiant. D’altra banda, has de saber que el parquet és un gran conductor de la calor i ajuda a aïllar les baixes temperatures. Ara, les tecnologies d’aquests dos sectors fan possible un terra radiant amb parquet. Si decideixes posar en marxa aquesta opció de calefacció, això és el que has de tenir en compte:

Un sistema tèrmic de terra radiant amb garanties

Una inversió com la que et disposes a fer ha de tenir com assessors a especialistes en el sector de la calefacció i també un bon equip de terra radiant. Cal que et posis en mans de professionals en sistemes tèrmics que puguin informar-te amb rigor de totes les característiques tècniques i d’eficiència energètica d’aquest tipus de calefacció. T’informaran sobre els importants avantatges que suposa tenir un terra radiant a la teva llar: estalvi i eficiència energètica, uniformitat de la temperatura, i aspectes funcionals o estètics.

Un consell important, en el moment que triïs el parquet per complementar el projecte de calefacció per terra radiant: comenta-ho amb aquests professionals de calefacció per terra radiant. És molt probable que tinguin un fabricant de referència que tingui ja coneixement dels tipus de parquet més idoni. En cas contrari, serà interessant que la informació que ve a continuació.

Trobar el millor proveïdor de parquet

Instal·lar un terra radiant amb parquet implica una despesa d’envergadura; tot ha d’estar planificat. Per això, cal que miris de trobar un bon fabricant i instal·lador de parquet, que conegui bé el producte. L’expertesa que pot aportar un professional distribuïdor de parquet de fusta farà que el projecte tingui totes les garanties. És important conèixer els diferents tipus de parquet i el seu comportament quan la font de calor és tan propera. Són importants també els paràmetres de dilatació del material; realitzar correctament el càlcul del seu gruix per aconseguir la màxima difusió de l’energia calorífica o la resistència dels seus acabats.

En aquest sentit, i si la teva elecció implica triar una tarima o laminat sintètic, has de saber que també és factible. Novament, serà el proveïdor d’aquest producte el que te’n podrà informar sobre criteris de resistència i qualitat.

Una inversió de futur

No és exagerat afirmar que un canvi tan beneficiós com aquest és una inversió a la teva llar. Un pas responsable i compromès amb la sostenibilitat i també pel compliment de les normatives que, en un futur, s’implementaran a la Unió Europea i arreu del món. Alhora, estalvies energia perquè és un sistema més eficient i guanyes confort.

Visita ara la web de Grau Sistemes Tèrmics o les nostres instal·lacions a Olot. Estem aquí per fer realitat el teu projecte de terra radiant amb parquet.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt