Beneficis de l’aire condicionat amb purificador d’aire

El teu cos et demana respirar aire pur? Anar a la muntanya és una opció, però no sempre tenim temps per una escapada lluny de la pol·lució de la ciutat. Ara, fer-ho des del sofà de casa teva també és possible. Opta per un aire condicionat amb purificador d’aire i la teva llar es convertirà en un espai a l’aire lliure totalment saludable.

De manera inherent sabem que la qualitat de l’aire que respirem a l’aire lliure és significativament superior a la que hi ha a les nostres llars. Moltes són les raons: els sistemes tradicionals d’aire condicionat fan circular el mateix aire una i altra vegada, incloent-hi les partícules de pols. Si a casa, a més, hi ha animals domèstics o fumadors l’ambient queda molt lluny de fer un pícnic als Alps suïssos. Els aparells amb purificador d’aire recullen tot l’oxigen perjudicial de la teva llar i el filtren.

Hi ha cap manera de fer que l’aire de la llar sigui més net?

Aquesta pregunta és important perquè la qualitat de l’aire incideix en molts aspectes de la teva llar i salut. Per ajudar-te a tenir l’aire el més net possible, a continuació t’expliquem com funcionen els aparells d’aire condicionat amb purificador d’aire, així com una llista dels avantatges d’instal·lar-ne un a la teva llar.

Beneficis de tenir un aparell d’aire condicionat amb purificador d’aire

1. Tenir una casa més neta

Els purificadors d’aire absorbeixen els àcars de la pols i la pols, és a dir, que totes aquelles coses que es filtrin no descansaran als mobles i cantonades de la casa. Evidentment, no evita la neteja regular, però la quantitat de residus es redueixen considerablement.

2. Elimina les espores de les floridures

Trobar les floridures de la teva llar és costós, requereix molt de temps i normalment requereix moure’s fora de casa mentre es resol el problema. No obstant això, els purificadors d’aire poden eliminar les espores que aquestes desprenen.

3. Casa teva farà millor olor

Sabeu aquella olor característica que tenen algunes cases? Potser tens un veí que té una casa que fa olor… Potser la casa d’algun familiar fa olor de suor constantment… Fins i tot les cases netes de vegades poden tenir aquest problema desagradable. Pot ser vergonyós quan això passa i tens convidats. Aconseguir un bon purificador d’aire pot solucionar aquest problema.

4. Absorbeixen al·lèrgens

Els esternuts poden arribar a ser molt molestos tant per qui els pateix com per la resta que està al seu voltant que acaben respirant partícules del qui esternuda. Les al·lèrgies són perjudicials per la salut i incòmodes, però un bon purificador d’aire et pot ajudar a reduir la quantitat d’al·lèrgens que les provoquen.

5. Mantenen la teva família saludable

Els aparells d’aire condicionat amb purificador d’aire absorbeixen els gèrmens en l’aire que causen refredats o la grip. Si esteu indecisos sobre si instal·lar un purificador, aquest hauria de ser un motiu suficient per prendre la decisió de fer-ho.

Ja em vist que els aparells amb purificador d’aire proporcionen molts avantatges, cal tenir en compte que en el mercat existeixen diferents tipus. Saber quin ens pot beneficiar més, dependrà de les teves necessitats. S’ha de tenir en compte per exemple, quantes persones viuen a casa? Si es té alguna mascota… Si ha fumadors a casa… Algú pateix d’al·lèrgies? Has tingut problemes de floridures abans? Consulta-ho amb un expert!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt