Aire condicionat inverter: habitacions climatitzades tot l’any

Et planteges comprar un aire condicionat i vols que sigui sostenible? No et perdis aquesta informació. Instal·lar un aire condicionat inverter té molts avantatges. Descobreix-los aquí.

L’aire condicionat inverter es basa en una tecnologia innovadora que millora les característiques del compressor de l’aparell. Aquest mòdul de l’equip de climatitzador és un dels elements centrals dels aires condicionats i, en el cas dels inverters, el seu funcionament és més sostenible.

A més, els compressors inverter també s’utilitzen en sistemes de climatització amb bomba de calor. En aquest sentit, si has decidit comprar un aparell amb aquesta tecnologia, l’estalvi i la sostenibilitat queda garantida tot l’any. Les consideracions de respecte al medi ambient signifiquen un estalvi energètic.

És una tecnologia que s’aplica al sector dels aires condicionats des del 1981, gràcies a la marca Toshiba. Aquests tipus de mòduls mantenen la temperatura estable sense parades i arrencades continuades. És per això que el funcionament dels compressors que tenen aquesta millora poden gastar més moderadament. Les parades i les arrencades són menys constants i això fa que la temperatura sigui estable.

Confort i temperatura constant

En les habitacions on decideixis instal·lar un aire condicionat amb aquest sistema, la temperatura serà més constant. Per això, notaràs que l’ambient és el que desitges, molt més confortable i estable.

Llarga vida dels aparells

Sense aquests pics de funcionament, parada i arrencada, els climatitzadors allarguen la seva vida útil. Efectivament, això farà que el teu sistema de refrigeració es mantingui en bon estat més temps. Just per aquesta raó suposa també un estalvi, per la via de la llarga duració de l’aparell.

Estalvi econòmic

El funcionament continuat que tenen els aparells de climatització inverter suposa un estalvi afegit molt rellevant. Sense deixar d’aconsellar-te que busquis una empresa de serveis tèrmics que t’assessori correctament, podràs reduir la despesa energètica fins a un 35 %.

Equips silenciosos

Si valores que la climatització sigui silenciosa, és del tot recomanable aquests aires condicionats. Amb els compressors amb aquesta tecnologia, notes menys si està en funcionament. A més, com ja t’hem explicat, no es paren tan sovint.

Refrigerants ecològics

No oblidis que aquests aparells climatitzadors utilitzen uns refrigerants més respectuosos amb el medi ambient. No es fan servir productes que fan malbé la capa d’ozó, és per això que són molt més sostenibles. En la mateixa línia, els inverters estan preparats amb filtres purificadors d’aire d’alta qualitat. Just per aquesta raó, en el cas que algun membre de la família tingui problemes d’al·lèrgia, aquests equips són necessaris.

D’altra banda, si has decidit instal·lar a casa teva un aire condicionat, has de saber que la qualificació d’eficiència energètica és alta. En aquest sentit, l’empresa de serveis tèrmics de la teva confiança podrà recomanar-te l’aparell idoni per tu.

La tecnologia innovadora i eficient, ofereix els millors sistemes que permeten refrigerar els espais en els dies de més calor. Però no només refrigeren, també permeten climatitzar l’ambient tot l’any.

Grau Sistemes Tèrmics, els nostres professionals et mostraran el millor aire condicionat inverter per tu. Els anys d’experiència en el sector avalen la nostra expertesa.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt