6 tipus de calefaccions i els seus avantatges

Hi ha diversos tipus de calefacció que ofereixen els resultats esperats: escalfar i aportar una temperatura confortable. A tots ens agrada arribar a casa i veure que la temperatura és agradable. Treure’ns la jaqueta i tenir la sensació d’estar a gust a casa. Però per tal que això sigui possible s’ha de tenir un bon sistema de calefacció.

A Grau Sistemes Tèrmics disposem de les 6 modalitats més eficients, segures i innovadores del mercat. I la seva utilitat és ideal tant per empreses com per a llars domèstiques. Com ja és habitual en la resta de serveis, els nostres especialistes us poden informar sobre els diferents sistemes i tipus de calefacció que tenim. Tots ells, poden incorporar diversos elements d’emissió de calor com són les calderes, els radiadors, el terra radiant o el generador d’aire calent, per exemple.

Tipus de calefacció

Els 6 tipus de calefacció recomanats per nosaltres són:

  • Grups de pressió
  • Generador d’aire calent
  • Calderes de gasoil
  • Calderes murals wolf
  • Calderes murals radiant
  • Terra radiant

Vegem, breument, les especificitats de cadascuna d’elles.

Grups de pressió

Un grup de pressió és un dispositiu que serveix per donar pressió a fluids líquids, generalment aigua, a instal·lacions d’aigua dels edificis. Però també es fan servir per bombar el corrent d’aigua i que arribi a més punts possibles.

Generador d’aire calent

Tipus de calefacció que genera escalfor a través d’aire calent. És una de les més rentables però també les que s’han de mantenir amb més consciència. Un dels avantatges d’aquest sistema és que escalfa amb més rapidesa que la resta.

Calderes de gasoil

Aquest tipus de calefacció funciona mitjançant una caldera de gasoil que, a través d’un cremador, crema el gasoil transformant-lo en escalfor. Els avantatges principals són que és un tipus de calefacció més econòmica.

Calderes murals wolf

Les noves calderes murals wolf són la solució perfecta per a edificis i grans instal·lacions. Aquesta sèrie té un control adaptatiu de la combustió que s’ajusta sol a la qualitat del gas. Això permet tenir un bon manteniment. També destaquen per un baix consum d’energia i de combustió. Aquestes calderes ofereixen l’opció d’integrar-hi un control a la caldera.

Calderes murals radiant

Aquest tipus de calefacció en base de caldera estan pensades per optimitzar el confort domèstic. Aquests productes ofereixen un control total de les funcions que pot fer la caldera i les seves prestacions per tenir-ne un millor control.

Terra radiant

La calefacció de terra radiant és la que funciona a través de l’escalf del sòl. Aquesta radiació puja i manté tot l’habitatge calent. La capacitat de difusió i conductivitat que proporciona la làmina d’alumini en forma de serpent d’aigua calenta escalfa tot el terra de l’estança.

Un dels beneficis principals d’aquesta calefacció és que escalfa tota l’estança per igual. A més si es disposa d’un terra de parquet, la sensació de confortabilitat és major.

Vols saber-ne més sobre els millors tipus de calefacció que hi ha al mercat i gaudir de tots els seus avantatges a casa?

Contacta’ns i millorarem la confortabilitat i escalf de casa teva.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt