5 beneficis de les calderes murals a gas per la teva llar

Les calderes murals a gas que utilitzen la tecnologia de condensació són la nova generació d’equips de calefacció i ACS (aigua calenta sanitària). Aquestes calderes tenen nombrosos beneficis en comparació amb els sistemes més convencionals. Descobreix aquí els seus principals avantatges.

Si t’estàs plantejant substituir la caldera a la teva llar, fes atenció a aquest interessant post; t’expliquem com funcionen les calderes murals a gas, els seus principals beneficis.

Són equips compactes d’última generació que aprofiten l’energia que genera la condensació dels gasos de combustió. Així la calor latent que desprèn el vapor d’aigua és canalitzada per aquests sistemes tèrmics alliberant, al mateix temps, una més petita quantitat de gasos contaminants.

Tecnologia més sostenible per augmentar el rendiment de la caldera mural de condensació

El sistema d’aprofitament de l’energia a partir de la condensació, evita que tinguis una despesa alta de combustible. Això és possible perquè, un cop completat el circuit, l’aigua que entra de nou en l’intercanviador de calor, arriba preescalfada. Aquestes calderes murals a gas tenen un disseny que permet que l’aigua circuli en l’espai on es condensa el vapor d’aigua; així, quan passa pels cremadors de la caldera, necessita molta menys energia per assolir la temperatura programada.

D’altra banda els avenços tecnològics d’aquests sistemes tèrmics propicien una combustió més neta, millorant així l’eficiència energètica.

Estalvi econòmic

En les qüestions energètiques és del tot recomanable que prenguis les decisions per aconseguir la màxima sostenibilitat. Perquè no només obtindràs un resultat positiu en termes de sostenibilitat, sinó que estalviaràs en la factura del gas. S’estima que la reducció del consum d’aquest combustible pot arribar a ser del 25%.

Equips que modulen la seva posada en marxa

La seva automatització permet ajustar el consum del combustible a la demanda de temperatura de la llar. Això ho fa el mateix sistema de termòstat de l’equip per la qual cosa la utilització del combustible sempre és precisa. En realitzar una combustió a mida, aquestes calderes són molt silencioses. 

Possibilitat d’integrar un sistema de control remot

Determinats fabricants, com Wolf, dissenyen aquestes calderes amb possibilitat d’incorporar els últims avenços tecnològics: dispositius de control integral de la climatització de l’espai, com el comandament BM-2 o l’aplicació al teu Smartphone. També es poden instal·lar a l’interior dels edificis com sonda ambient.

Manteniment senzill i de fàcil utilització

Un dels avantatges interessant de les calderes murals a gas és la senzillesa del seu manteniment. Si et decideixes per instal·lar aquest sistema de calefacció i ACS, veuràs que el seu disseny és pràctic. Des de la part de davant podràs accedir a tots els components de la caldera. A més, aquesta característica permet estalviar també en les revisions de manteniment, que són més econòmiques.

Si penses fer el canvi de la teva caldera de gas, ara és el moment; fes instal·lar un equip més actual i eficient com són les calderes murals de condensació.

Grau Sistemes Tèrmics trobarem la millor caldera mural a gas per a la teva llar.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt