4 tipus de sistemes de calefacció que pots adquirir

Els sistemes de calefacció actualment ja són tan diversos que fa que puguem trobar el més adequat per la nostra llar o el nostre negoci, encara que les necessitats siguin molt específiques.

Per això cal conèixer quins són els principals sistemes de calefacció i tenir, en aquest sentit, una relació dels principals equips. Calderes d’última generació, un sistema de control de temperatura i uns elements calorífics eficients és la combinació més recomanable. Aquest post t’ajudarà a clarificar conceptes.

Generadors d’aire calent

Pensats per grans superfícies, adaptables a espais industrials de gran alçada, negocis, fires o congressos, els generadors d’aire calent són una excel•lent solució per climatitzar zones on la característica principal és, en moltes ocasions, la seva amplitud. Així els generadors d’aire calent són un dels sistemes de calefacció més habituals, també, en espais que eventualment han de ser climatitzats. Si el que necessites és instal•lar un d’aquests equips, la nostra recomanació és que et posis en mans d’una empresa experta en sistemes tèrmics, on trobaràs l’assessorament tècnic més adequat i professional.

Les calderes de gasoil última generació

Les calderes formen part dels sistemes de calefacció més habituals en les llars i també en els petits negocis i comerços. Així les calderes de gasoil són una interessant opció i tenen els seus avantatges. Tal vegada són les més conegudes i les més instal•lades en habitatges unifamiliars i també en entorns rurals, donat que aquest sistema permet l’emmagatzematge del combustible en grans dipòsits. Les més eficients escalfen l’aigua del circuit mitjançant la condensació dels gasos de la combustió del gasoil. Les grans marques posen a la teva disposició equips d’alta eficiència energètica que s’adapten a la qualitat del gas i modulen el seu consum amb l’objectiu de reduir les emissions i estalviar energia en stand-by. Les calderes de gasoil Wolf de grans prestacions i les calderes murals Radiant són un bon exemple d’eficiència energètica, funcionalitat i disseny.

Radiadors de baix consum

Aquests radiadors basen la seva eficiència en el poc consum d’aigua dels seus circuits. La tecnologia LOW-H2O aconsegueix una ràpida climatització de l’ambient, tot utilitzant fins a un 90% menys d’aigua; és per això que els espais, davant d’una demanda de calor, arriben a la temperatura programada molt ràpidament. A l’hora de reduir la temperatura també ho fan amb menys temps. No només és una reducció de temps, sinó que es tradueix en estalvi energètic: fins a un 16 %.

Terra radiant

Un dels sistemes de calefacció que està donant més bons resultats gràcies als grans avenços que aquests equips estan aconseguint. Actualment el sector t’ofereix terres radiants de molt fàcil instal•lació, amb la tecnologia més innovadora que proporciona garanties d’eficiència energètica i de major difusió de calor donat que arriba a tot el circuit radiant. Marques de prestigi com el terra radiant amb el sistema DUFITEC, certificació AENOR i garantia ALB, et proporcionen un dels equips radiants més eficients i fiables del mercat.

Tots aquests sistemes tèrmics els trobaràs a GrauST. Posem a la teva disposició la nostra avalada experiencia per trobar la calefacció perfecta pel teu espai.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt