4 consells per conservar la calor a casa durant l’hivern

Algun cop t’has preguntat com conservar la calor a casa durant l’hivern? Et serà fàcil mantenir la teva llar amb una temperatura confortable si segueixes aquests consells. Són unes recomanacions molt senzilles de posar en pràctica des d’avui mateix. Ja veuràs com gaudiràs d’una excel·lent temperatura a casa teva.

A més, podràs potenciar els recursos que ja tens i t’ajudaran a conservar una bona temperatura, sense gaires dificultats. Tanmateix, una de les nostres recomanacions més fervoroses que volem fer-te és que comencis a plantejar-te una calefacció més sostenible. El canvi de model energètic ha arribat per quedar-se i cal que tots nosaltres fem una reflexió seriosa  sobre el tema. A continuació t’expliquem alguns consells per conservar la calor a casa.

Ventilar el temps necessari per conservar la calor a casa

Realment, no és necessari obrir portes o finestres i deixar-les així durant trenta minuts. Una ventilació saludable no implica airejar els ambients tanta estona, al contrari, amb uns deu minuts de finestres obertes és més que suficient per renovar l’aire i no perdre tota l’escalfor acumulada.

Aïllament

Actualment, ja som més conscients que l’aïllament és clau per conservar la calor a casa. Segur que a tu també t’ha costat una mica veure-ho; l’aïllament és una mesura no gaire evident, i és per això que no li donem la importància que té. Però és important remarcar que la diferència d’una llar ben aïllada a una que no ho està, pot arribar a ser de tres graus centígrads!

Així doncs, és molt important que revisis totes les portes i finestres, i realitzis una acció a cada cas. Et recomanem aquestes:

Segur que amb aquestes petites accions notaràs una gran diferència!

Aprofita l’escalfor del sol tot el que sigui possible

Si el teu saló o la cuina tenen unes finestres per on entra el sol d’hivern durant unes hores al dia, es tracta que aprofitis aquesta energia calorífica que ens regala la natura. Si veus que necessites una mica de calor extra, prova de posar-te en aquests espais on toca el sol. És realment una delícia.

Fes servir el termòstat de la calefacció

Si la teva calefacció disposa d’aquest petit aparell regulador de la temperatura, no dubtis en aprendre a utilitzar-ho correctament. Això et permetrà regular una temperatura estable i de confort, sense que hagis d’encendre i apagar constantment la calefacció. La llar es refreda cada vegada que tanques l’aparell que tinguis; llavors, quan el tornes a encendre, es gasta energia per escalfar de nou tot l’espai. A més, durant una estona, l’ambient no és de confort tèrmic.

Si el teu equip de calefacció no disposa de termòstat, contacta amb una empresa especialista en sistemes tèrmics. Els seus professionals t’instal·laran un d’aquests reguladors de temperatura tan pràctics.

No oblidis que a Grau Sistemes Tèrmics sabrem trobar el millor equip de calefacció per conservar la calor a casa.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt