4 beneficis del Sistema de Control d’Accessos per combatre el COVID-19

Encara estem experimentant com es viu en època de pandèmia, amb la malaltia COVID-19, però tots comencem a intuir una cosa: les reunions socials, aglomeracions de persones, les classes a les escoles, el transport públic o les compres ja no seran com abans, caldrà un Sistema de Control d’Accessos als espais concorreguts.

Per normalitzar al màxim l’entrada a espais on poden coincidir un gran nombre de persones, serà, a partir d’ara, indispensable instal·lar un bon equip de control d’accessos. Caldrà garantir la seguretat dels assistents i minimitzar el risc de contagi. Et presentem un dispositiu innovador que ja es pot veure a molts països i que té a veure amb un Sistema de Control d’Accessos per temperatura corporal.

Aquest dispositiu es basa en la característica tèrmica de les persones. Compta amb una càmera d’alta precisió que pot captar la temperatura corporal a un màxim de tres metres de distància.

Si et planteges posar-te en mans de professionals de sistemes tèrmics i instal·lar un dispositiu de control de temperatura al teu establiment o negoci, has de conèixer els principals avantatges, imprescindibles en aquesta època que ens ha tocat viure.

Evita el contacte

Que no sigui necessari el contacte amb la persona que vol accedir un espai en concret, és un dels punts forts de l’equip de control, donat que la malaltia COVID-19 és altament transmissible per contacte amb altres persones o tocant superfícies amb la presència del virus. Podràs comprovar que la càmera tèrmica amb la que compta aquesta tecnologia, pot detectar perfectament la temperatura de la persona a una distància de fins a tres metres com a màxim.

Tecnologia que posa fi a les cues

El Sistema de Control d’accessos permetrà l’entrada de diverses persones a la vegada a les teves instal·lacions o al teu establiment. Això serà possible sense cues, garantint en tot moment que els assistents tenen l’òptima temperatura. D’aquesta manera, es podrà donar entrada a tres persones cada segon.

Eliminar les cues que tots nosaltres hem vist i hem viscut durant el confinament, permetrà normalitzar molt la vida social de la població, i aquesta qüestió serà molt important per dur a terme un desconfinament segur.

Precisió de mesurament de la temperatura

La precisió és un dels principals avantatges d’aquesta mena de dispositius. Així, el termòmetre convencional et pot donar un marge d’error de cinc dècimes per sobre o per sota en referència a la temperatura real del front d’una persona.

Amb el control d’accés per temperatura, la tolerància esdevé força més petita: tan sols de tres dècimes per sobre o bé per sota, amb la qual cosa la seguretat garantida per l’aforament en les teves instal·lacions és significativament més elevada.

Permet la incorporació d’altres sistemes de control

Aquests dispositius poden anar perfectament incorporats a altres kits de control, lectura, escaneig i reconeixement, com per exemple el reconeixement facial, l’escaneig de codis QR, la lectura de tiquets, els sistemes de consum, etc.

Contacta amb Graus Sistemes Tèrmics, on t’informarem de totes les novetats en el Sistema de Control d’Accessos per temperatura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt