Què és i quina funció fa un termòstat intel·ligent?

Un termòstat intel·ligent és aquell aparell que forma part de la domòtica domèstica i que té per objectiu millorar el confort.

La majoria dels aparells de domòtica funcionen sota un mateix patró: acció – reacció. Però els aparells intel·ligents, a part d’oferir el servei pel qual se’ls necessita, també són capaços de millorar l’estalvi energètic.

Un termòstat intel·ligent ens ajuda a fer la vida més fàcil, optimitzant el nostre entorn

Com ho fan?

  • Gestió via wifi. Està connectat permanentment amb el teu dispositiu mòbil.
  • Fent servir la localització del teu telèfon pot activar, desactivar, augmentar o reduir la temperatura de casa teva.
  • Té capacitat per a conèixer com és i què necessita la teva llar. Calcula el temps que necessita per escalfar o refredar una habitació.
  • És capaç de conciliar el pronòstic del temps amb la temperatura ambiental de casa teva.
  • És capaç de fer un diagnòstic del sistema d’aire per tal de detectar algun problema.
  • Un termòstat intel·ligent et pot fer analítiques i gràfiques sobre el consum i la temperatura de casa.
  • Pot aprendre de les rutines per millorar el seu servei.

Aquests són només alguns dels beneficis de tenir un termòstat intel·ligent. Ja veus que és un dispositiu que s’adapta a les teves necessitats i que pots controlar des de qualsevol lloc.

Si estàs interessat en instal·lar un termòstat intel·ligent a casa teva, et recomanem el termòstat Honeywell Lyric.

El Honeywell Lyric és un termòstat intel·ligent que t’ajuda a estalviar energia

Aquest termòstat té tots els avantatges d’un termòstat intel·ligent. Per tant, compleix amb tots els punts esmentats anteriorment. Val a dir, però, que aquest és un dels més complerts del mercat.

Honeywell Lyric és capaç de controlar la temperatura a través de la teva posició. Amb la connexió via mòbil, utilitza la teva ubicació per saber si ets a casa o no. Això li serveix per saber si ha d’iniciar algun procés de canvi climàtic o no. La finalitat d’aquest control és la d’oferir-te la temperatura més adient.

A més, si prefereixes tenir un control més detallat de la temperatura, aquest termòstat intel·ligent és programable, ajustable i adaptable a les teves necessitats. Permet programar la temperatura que vols, fins i tot a distància.

Una altra característica del Honeywell Lyric és que té una de les millors apps de control a distància. Aquesta app està disponible en iOS i Android. Tan sols has de creuar els comptes personals del termòstat amb els teus i ja podràs gestionar tot el que necessitis a través del teu mòbil. I també és compatible amb qualsevol dels dispositius de la mateixa marca.

Un termòstat intel·ligent és la millor manera de tenir tot el sistema calefactable controlat. Si estàs pensant en instal·lar un d’aquests dispositius a casa teva, no ho dubtis: el Honeywell Lyric és el més complet.

Ara que la tecnologia avança amb molta rapidesa, és el moment d’aprofitar tots els beneficis que ens ofereix i simplificar les gestions domèstiques. El termòstat intel·ligent és un exemple i una molt bona manera de tenir el control de la temperatura i l’eficiència energètica de casa sota control.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt