Per què escollir una caldera de biomassa?

Una caldera de biomassa és una de les maneres més ràpides i pràctiques de resoldre alguns dels reptes que ens planteja el canvi climàtic. Estem immersos en plena crisi energètica i cal fer passes a tots els nivells. A continuació t’expliquem per què un sistema tèrmic com aquest pot representar una excel·lent opció des de diverses perspectives: econòmica, sostenible i de fàcil d’instal·lació.

El nostre planeta s’ho val i és prioritari aquesta transformació energètica, que en el teu cas pot ser la instal·lació d’una caldera de biomassa. A continuació fem una petita explicació d’un acord internacional clau, anomenat Agenda 2030, que ens obliga a tots.

L’agenda 2030 marca objectius que esdevindran una obligació

Són compromisos globals que se signaren l’any 2015 i que s’han anat implementant en els diferents països adherits. Tal vegada, et pot semblar que és una qüestió que no afecta gaire al dia a dia, però el cert és que ens afecta totalment. Ja hi ha moltes directives europees (és el nostre cas) que subsumeixen aquests acords i esdevenen lleis d’obligat compliment. De la mateixa manera, aquestes exigències per millorar l’eficiència energètica van acompanyades de subvencions, especialment europees, que cal que coneguis; podràs estalviar-te una part molt rellevant del cost de la caldera de biomassa.

Un estalvi per la via del combustible sostenible

Una de les opcions que les empreses de sistemes tèrmics t’ofereixen és la caldera de biomassa amb combustible de pèl·let. Aquest és un combustible eficient, sostenible i completament natural, perquè està fabricat amb la fusta de residus de bosc. Amb una caldera de pèl·lets podries arribar a estalviar fins a un 70% de factura energètica.

La instal·lació de la caldera de biomassa és ràpida i senzilla de realitzar

Contacta amb una empresa experta en renovables i coneix els diferents models, capacitats tèrmiques, mides, etc. Un cop hagis triat l’aparell adient a les teves necessitats, veuràs que la seva instal·lació és senzilla i que pot aprofitar molts elements de l’antiga caldera fòssil. En molts casos l’actuació dels instal·ladors especialitzats no és complicada i es realitza en poc temps. Per tant, si el temps d’actuació es redueix, resulta un treball més econòmic.

Els canvis a sistemes tèrmics energètics van acompanyats de subvencions

Com ja hem comentat abans, les exigències per millorar l’eficiència energètica en el marc de l’Agenda 2030, van acompanyades de subvencions, molt importants i cal insistir-hi. Et recomanem que les sol·licitis: aconseguir aquests diners pot significar una reducció de fins a un 50% del cost de la caldera de biomassa i la seva instal·lació.

La preservació de la terra, el més important

Sempre que podem expliquem, als nostres articles del blog, que canviar a les renovables és vital pel nostre planeta. Però no has d’oblidar que també és sinònim d’estalvi i confort.

Finalment, voldríem que fessis amb nosaltres aquesta reflexió: Imagina que cada persona, cada família, cada negoci es passés a les renovables, fent instal·lar una caldera de biomassa. Representaria un gest molt senzill i al mateix temps seria assolir una gran transformació.

Grau Sistemes Tèrmics i especialistes en renovables, podem assessorar-te sobre les millors calderes de biomassa. Els nostres professionals també t’informaran sobre els ajuts de l’administració i la seva sol·licitud. Ara és el moment, passa’t a les renovables i estàlvia energia.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt