4 tipus d’aire condicionat i quin pot anar millor per cada casa o negoci

Són molts els tipus d’aire condicionat pels quals podem optar. Per tal d’escollir el més adequat, haurem de tenir en compte si es tracta d’un entorn comercial, o bé domèstic; les dimensions de l’espai on volem instal·lar l’aparell d’aire condicionat; i les demés funcions que desitgem que tingui l’aparell. Avui et parlarem dels diversos aparells d’aire condicionat pels quals podràs optar, i quin pot ser el més adequat per casa teva o pel teu negoci.

Aparells d’aire condicionat de finestra

Es tracta d’un aparell d’aire condicionat que resultarà idoni si desitgem realitzar la instal·lació en una habitació concreta, però no necessitem que l’aire arribi a les demés habitacions de la casa o oficina. És un tipus d’aparell que ha de ser instal·lat en una finestra.

Actualment, no és un dels tipus d’aire condicionat més utilitzats. Malgrat això, la seva instal·lació i el seu manteniment resulten molt senzills. Debut al tipus d’instal·lació que requereix, i al seu funcionament, aquest tipus d’aire condicionat resulta més aconsellable per a oficines que per a pisos o cases.

Aire condicionat Split

Els diferents tipus d’aire condicionat Split són, avui en dia, els més habituals, debut a les moltes avantatges que suposen. Entre aquestes avantatges, cal destacar que aquests aparells suposen un estalvi energètic, i no són sorollosos.

La instal·lació d’aquest tipus d’aire condicionat consta de dos aparells, una unitat exterior, i una altra d’interior. També podràs optar per un aparell d’aire condicionat multisplit. Es tracta d’una opció amb la qual l’aire condicionat arribarà a les diverses habitacions d’una casa. Aquest tipus d’aire condicionat és recomanable en habitatges en què es desitgi obtenir una refrigeració de tots els espais, mitjançant un sistema silenciós. A més, aquest tipus d’aire condicionat també pot contenir una bomba de calor. D’aquesta manera, serà possible utilitzar-lo com a aparell de calefacció durant els mesos més freds.


També és possible optar per un aparell d’aire condicionat Split mòbil. Es tracta d’un aparell que pot ser traslladat d’una habitació a l’altra. El seu muntatge i instal·lació resulten molt més senzills que els d’altres tipus d’aire condicionat Split. Malgrat això, la seva potència és més limitada.

Aire condicionat centralitzat

Els aparells d’aire condicionat centralitzat són ideals per espais de grans dimensions. Això es deu al fet que el seu funcionament es basa en un aparell de molta potència que s’instal·la a l’exterior de l’edifici. Mitjançant diverses canonades, que arriben a les diferents habitacions, aquest tipus d’aire condicionat és capaç de refrigerar espais en edificis industrials. També és un tipus d’aparell recomanable per oficines.
 

Aparells d’aire condicionat portàtils

Els aparells d’aire condicionat portàtils resulten idonis per casos en què necessitem una opció pràctica, que ens permeti traslladar l’aparell d’aire condicionat d’una forma senzilla. Són una opció econòmica i pràctica, ja que no requereixen cap instal·lació. Malgrat això, poden resultar més sorollosos que altres alternatives.Avui en dia, són molts els diferents aparells d’aire condicionat pels quals podem optar. Potència, dimensions, instal·lació, aspecte… Siguin quin sigui el tipus d’aire condicionat més adequat per la teva casa o oficina, nosaltres te’l podem oferir!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt